IHMISET

Xeraliving on meidän, perustajien Jennin ja Veeran tarina vastuullisemmasta sisustamisesta.
Se on myös sinun tarinasi kuluttajana. Sinulla on mahdollisuus tehdä parempia valintoja kauniimman tulevaisuuden puolesta.
Samalla kerromme myös valmistajien tarinaa; materiaalituntemus ja osaaminen realisoituu kestäviksi kodintuotteiksi, joista sinä voit nauttia pitkään.

xeraliving_perustajat

Jokainen tuotteemme on suunniteltu Suomessa yrityksen perustajien, Jennin ja Veeran käsissä. Saatat tuntea heidät myös 2 x ilon Jenninä ja Vera-Veran Veerana – yrittäjyys yhdisti heidät, ja nyt molemmat saavat hyödyntää omia vahvuuksiaan yhteisen yrityksen hyväksi. Jenni vastaa graafisesta suunnittelusta, paperituotteista, brändin visuaalisesta ilmeestä ja markkinoinnista. Veeran vastuualueisiin kuuluvat tekstiilisuunnittelu, tekstituotanto, sekä valmistukseen ja vastuullisuuteen liittyvät asiat. Tärkeät päätökset tehdään kuitenkin yhdessä, toinen toista tukien.

Pellavatuotteemme luomupuuvillayksityiskohtineen (hapsut ja tasselit) valmistaa Marizé Portugalissa, Guimaraesin kaupungissa lähellä Portoa. Ammattitaitoiset, osaavat työntekijät vastaavat tuotteiden ensiluokkaisesta laadusta ja tarkasta viimeistelystä. Työntekijöitä on 102, ja lisäksi Marizé käyttää alihankkijoina saman alueen muita yrityksiä: digiprintatut tekstiilit painetaan Marizén alihankintana Tabel Group -yrityksessä samalla alueella. Kivipestyt pellavat pesee ja värjää Riler-yritys.

Pellavadonitsiemme kangas on suomalaisen Vera-Veran leikkuuylijäämää. Donitsit ompelee Ruston Invest Tallinnassa. Ruston Invest työllistää 12 henkilöä, sesonkien mukaan enemmänkin. Yhtiö on toiminut vuodesta 1999 saakka.

Paperituotteemme valmistaa lähituotantona FSC-sertifioidusta paperista Porissa Printhaus Pori Oy. 2019 perustetussa yhtiössä työntekijöitä on 20.

Varastoinnin ja logistiikan hoitaa Verkkologistiikka Turussa. Kaikki tuotteemme varastoidaan ja lähetetään asiakkaillemme sekä jälleenmyyjille yhdestä osoitteesta. Verkkologistiikan varastolla on 12 vakituista työntekijää, jotka takaavat toimitusten luotettavan käsittelyn. Vuokratyövoimaa ei käytetä.

Takaisin ylös
Käytämme sivustollamme evästeitä parantaaksemme asiointikokemustasi. Lue lisää täältä. Hyväksyn

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.