JÄLLEENMYYJIEN SOPIMUSEHDOT

Xeraliving Oy 3135873-4 (jäljempänä Xeraliving) ja jälleenmyyjä (jäljempänä Jälleenmyyjä) ovat sopineet tässä sopimuksessa sovituin ehdoin Xeraliving edustamien tuotteiden jälleenmyynnistä. Sopimuksen kohteena olevat tuotteet on www.xeraliving.com jälleenmyyjäpuolelta löytyvät tuotteet.


1. Jälleenmyyntioikeus Tällä sopimuksella annetaan Jälleenmyyjälle oikeus myydä kaikkia niitä tuotteita, joita on Xeraliving jälleenmyyjien verkkokaupassa tuotevalikoimassa. Jälleenmyyjän oikeus on voimassa EU-alueella tämän sopimuksen voimassaoloaikana ja jäljempänä mainituin ehdoin.


2. Jälleenmyyjän hinnat ja maksuehdot

Maksunvälittäjänämme toimii Visma Pay, jonka avulla maksusi käsitellään turvallisesti, nopeasti ja sujuvasti. Visma Pay-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Uusi maksupalvelulaki on astunut voimaan vuodenvaihteessa. 1.1.2021 alkaen kaikissa verkkokaupoissa Euroopan talousalueella (ETA) yli 30 euron ostokset tulee vahvistaa vahvalla tunnistautumisella. Voit lukea lisää asiasta esimerkiksi täältä.

Visma Pay on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Verkkopankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa näiden pankkien maksupainikkeilla: Nordea, OP, Danske Bank, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa Visa, Visa Electron ja Mastercard -korteilla. (Visma Pay -maksupalvelun lisäksi tarjoamme korttimaksamista Paypalin -maksupalvelulla. Paypalin tarjoamat korttimaksamisen vaihtoehdot löytyvät alta.) Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa. Pivon käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Enterpay Lasku yritykselle: Voit maksaa ostokset suoraan yrityksellesi osoitetulla tavallisella laskulla. Laskun maksuaika on 14 pv laskun päiväyksestä. Laskutuslisä on 5,00 euroa. Laskuttaja on Arvato Financial Systems ja maksuajan myöntää Enterpay Finance Oy. Lue Enterpayn käyttöehdot täältä.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:

Visma Pay – Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 09 3154 2037 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Kuluttajille suunnatut alennukset, kupongit tai ennakkotilausedut eivät koske jälleenmyyjää, eivätkä ole käytössä jälleenmyyjäverkkokaupassa.

Jälleenmyyjälle ei ole minimitilausrajaa. Jälleenmyyjät ovat oikeutettuja jälleenmyyjien omaan porrashinnoitteluun, joka määräytyy tuotekohtaisesti kokonaismäärän mukaan. 

Jälleenmyyjä saa ensimmäisestä tilauksesta tutustumisedun:

5% etu tilauksen ylittäessä 500€ (alv 0%) koodilla: xera-new5
7,5% etu tilauksen ylittäessä 2000€ (alv 0%) koodilla: xera-new7.5
10% etu tilauksen ylittäessä 5000€ (alv 0%) koodilla: xera-new103. Toimitusehdot

3.1 Hinnastossa mainitut hinnat eivät sisällä toimitusta vaan ne lisätään kassalla halutun toimitustavan mukaan. Toimitusmaksut jälleenmyyjälle ovat Suomessa Postin tai Matkahuollon paketti lähimpään toimituspisteeseen 7,90€ tai Posti Express 14,90€. Ulkomaille toimitusmaksut jälleenmyyjälle ovat GSL 24,90€ ja DHL 34,90€.

3.2 Toimitus katsotaan hyväksytyksi jos sitä ei ole reklamoitu 15 päivän kuluessa toimituspäivästä.

3.3 Riski toimituksen katoamisesta tai vaurioitumisesta siirtyy Jälleenmyyjälle kun toimitus on luovutettu kuljetettavaksi jälleenmyyjälle.

3.4 Xeraliving toimittaa Jälleenmyyjän tilaamat tuotteet sovittuna aikana. Jos toimitusajasta ei ole sovittu Xeraliving toimittaa tilatut tuotteet välittömästi tai heti kun tilattua tavaraa on saatavissa. Xeraliving on velvollinen ilmoittamaan Jälleenmyyjälle viivästymisistä heti saatuaan siitä tiedon ja ilmoittamaan arvioidun uuden toimitusajan. Xeraliving ei vastaa itsestään riippumattomista syistä aiheutuneiden toimitusviiveiden vahingoista. Mikäli Xeralivingillä on erääntyneitä saatavia Jälleenmyyjältä, Xeralivingillä on oikeus viivyttää toimituksia, kunnes erääntyneet maksut on suoritettu.

3.5 Toimitus katsotaan tapahtuneeksi, kun se on lähetetty Jälleenmyyjälle tai kun se on ilmoitettu toimitusvalmiiksi ja noudettavaksi Xeraliving ilmoittamasta paikasta.


4. Ohjehinnat

Xeraliving ilmoittaa ohjehinnat tuotteille kuluttajaverkkokaupassa. Ilmoitetut ohjehinnat eivä sido Jälleenmyyjää, jälleenmyyjä saa itse hinnoitella tuotteet omassa liikkeessään ja verkkokaupassaan.


5. Tuotetakuu

Xeraliving antaa takuun tuotteilleen koskien tuotteiden laatua; virheettömyyttä ja korvaa ne uusilla virheettömillä tuotteilla – reklamaatiot Xeralivinigille tulee suorittaa 15 vuorokauden kuluessa tavaran vastaanottamisesta ja reklamaation tekee tavaran vastaanottanut Jälleenmyyjä.


7. Jälleenmyyjän velvollisuudet

Jälleenmyyjän tulee markkinointi- ja myyntitoiminnassaan noudattaa lakeja ja normeja sekä Xeraliving toimintasääntöjä. Jälleenmyyjän tulee antaa asiakkailleen palautusoikeus kuluttajasuojalain mukaisesti.


8. Jälleenmyyjän rajoitukset

8.1 Jälleenmyyjä ei saa tehdä muutoksia tuotteisiin tai niiden pakkauksiin.

8.2 Jälleenmyyjällä ei ole oikeutta esiintyä missään tilanteissa Xeralivingin edustajana.

8.3 Jälleenmyyjällä ei ole oikeutta antaa sitoumuksia Xeraliving nimissä.

8.4 Jälleenmyyjällä ei ole oikeutta antaa muutoksia takuuehtoihin tai antaa mitään esityksiä Xeraliving nimissä.

8.5 Jälleenmyyjällä ei ole oikeutta käyttää Xeralivingin yritysnimiä tai tuotemerkkejä yritysnimessään tai markkinointinimessään ilman Xeralivingin kirjallista lupaa.

8.6 Jos Xeraliving arviossaan katsoo, että jälleenmyyjä ei ole noudattanut kohdissa 8.1 – 8.5 määriteltyjä rajoituksia, Xeralivingillä on oikeus irtisanoa tämä jälleenmyyntisopimus välittömästi kirjallisella ilmoituksella.


9. Xeralivingin toimintasäännöt

9.1 Jälleenmyyjän ja Xeralivingin välillä ei ole työsuhdetta. Xeralivingin Jälleenmyyjänä toimii yrittäjä(t), jo(t)ka harjoittaa omaa liiketoimintaansa ja vastaa oman toimintansa kirjanpidosta, veroista ja pakollisista eläkevakuutusmaksuista.

9.2 Xeraliving jälleenmyyjällä ei ole yksinoikeutta tiettyyn piiriin tai alueeseen.

9.3 Tuotteiden mainostaminen jälleenmyyjän toimesta eri medioissa ja internetissä on sallittua. Xeraliving tarjoaa jälleenmyyjille oman kuvapankin, josta jälleenmyyjä saa laadukasta markkinointimateriaalia käyttöönsä. Xeraliving toivoo julkaisuihin merkintää / tägäystä. Jälleenmyyjä ei saa valmistaa tai painattaa markkinointimateriaalia ilman Xeraliving kirjallista, erikseen haettua lupaa.

9.4 Xeraliving nostaa jälleenmyyjän näkyville verkkosivujen ”Jälleenmyyjät” osioon, sekä Instagramin @xeraliving ”Resellers” Highlightiin kun
a) Jälleenmyyjän ensitilaus on vähintään 500 € (alv 0 %) tai b) Jälleenmyyjän tilausten kokonaissumma ylittää 1000 € (alv 0 %) / vuosi.

9.5 Etu ensitilaukseen

Jälleenmyyjä saa ensimmäisestä tilauksesta tutustumisedun:
5% etu tilauksen ylittäessä 500€ (alv 0%) koodilla: xera-new5
7,5% etu tilauksen ylittäessä 2000€ (alv 0%) koodilla: xera-new7.5
10% etu tilauksen ylittäessä 5000€ (alv 0%) koodilla: xera-new10

 

10. Salassapito

10.1 Jälleenmyyjä ja Xeraliving sitoutuvat pitämään luottamuksellisina tämän sopimuksen ja toisiltaan saamansa aineistot, hintatiedot ja muut tiedot, jotka on merkitty luottamukselliseksi tai jotka on sellaiseksi ymmärrettävä, sekä olemaan käyttämättä niitä muihin kuin sopimuksen mukaisiin tarkoituksiin. Salassapitovelvollisuus ei kuitenkaan koske aineistoa ja tietoa: a) joka on yleisesti saatavilla taikka muuten julkista tai b) jonka sopijapuoli on saanut kolmannelta osapuolelta ilman salassapitovelvollisuutta tai c) joka oli vastaanottavan sopijapuolen hallussa ilman niitä koskevaa salassapitovelvollisuutta ennen niiden saamista toiselta sopijapuolelta tai d) jonka sopijapuoli on itsenäisesti kehittänyt hyödyntämättä toiselta sopijapuolelta saamaansa aineistoa tai tietoa.

10.2 Jälleenmyyjän ja/ tai Xeralivingin on välittömästi lopetettava toiselta sopijapuolelta saamansa luottamuksellisen aineiston ja tietojen käyttäminen sekä, ellei erikseen sovita aineiston hävittämisestä, palautettava kyseinen aineisto kaikkine kopioineen, kun sopimus päättyy tai kun sopijapuoli ei enää tarvitse kyseisiä tietoja sopimuksen mukaiseen tarkoitukseen.

10.3 Kummallakin osapuolella on kuitenkin oikeus säilyttää lain tai viranomaisten määräysten edellyttämät kopiot.

10.4 Salassapitoa koskevat oikeudet ja velvollisuudet jäävät voimaan sopimuksen päättymisen jälkeenkin.

10.5 Jälleenmyyjä ja Xeraliving huolehtivat omilla vastuualueillaan siitä, että mahdolliset tietosuojaa tai muuta salassapitoa koskevat säännökset ja viranomaisen määräykset otetaan huomioon.


11. Sopimuksen voimassaolo

11.1 Tämä sopimus tulee voimaan, kun jälleenmyyjä on sen hyväksynyt verkkokauppatilauksen yhteydessä. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Jälleenmyyjällä on oikeus irtisanoa sopimus ilman irtisanomisaikaa. Jälleenmyyjän tulee irtisanoa sopimus kirjallisesti.

11.2 Xeraliving voi irtisanoa sopimuksen välittömästi sopimuksen kohtien 8.1 – 8.5 mukaisesti.

11.3. Mikäli Xeraliving irtisanoo sopimuksen välittömästi, Jälleenmyyjän on viivytyksettä palautettava Xeralivingille mahdolliset näytekappaleet, esitteet ja muu Xeralivingin Jälleenmyyjälle toimittama markkinointimateriaali.

11.4 Välittömän irtisanomisen kyseessä ollessa Xeralivingin laskut Jälleenmyyjälle tulevat välittömästi maksettavaksi. Tilaukset, joita vielä ei ole laskutettu, tulevat välittömästi maksettavaksi, kun toimitus Jälleenmyyjälle on tapahtunut.


12. Vahingonkorvaus ja vastuunrajoitukset

12.1 Xeraliving ei vastaa mistään välillisestä tai epäsuorasta vahingosta, ellei vahinko ole aiheutettu tahallisesti tai törkeällä huolimattomuudella.

12.2 Xeralivingin korvausvelvollisuus Jälleenmyyjälle on enintään Jälleenmyyjän kyseisestä tuotteesta maksama hinta, ellei vahinko ole aiheutettu tahallisesti tai törkeällä huolimattomuudella.


13. Sopimuksen siirtäminen 

Sopijapuolella ei ole oikeutta siirtää tätä sopimusta ilman toisen sopijapuolen kirjallista suostumusta.


14.Sopimuksen muuttaminen 

Yhteistyösopimuksen tai sen osan muuttamisen tulee tapahtua kirjallisesti.