Xeraliving jälleenmyynti

Xeraliving -tuotteita myydään valikoiduissa kivijalkaliikeissä ja verkkokaupoissa.
Löydä lähin jälleenmyyjäsi ja tule tutustumaan tuotteisiin!

Puuttuuko suosikkiliikkeesi listalta? Laita toiveesi sähköpostiosoitteeseen [email protected]

Jälleenmyyjille:

Xeraliving showroom löytyy Helsingin Pitäjänmäestä osoitteesta Valimotie 17-19. Ota yhteyttä ja sovi tutustumisaika!

Jälleenmyyjille on oma verkkokauppa, josta löydät jälleenmyyjien erikoisehdot ja tukkuhinnoittelut. Jälleenmyyjien verkkokauppa toimii yrityskohtaisilla tunnuksilla. Voit hakea jälleenmyyjäksi ja tunnukset lähettämällä viestiä [email protected] Alta löydät myös lomakkeen, jolla voit hakea Xeraliving -tuotteiden jälleenmyyjäksi. Lisäksi alta löydät myös yleistä tietoa Xeraliving -tuotteiden jälleenmyynnistä.

Ota rohkeasti yhteyttä [email protected]
Kerromme mielellämme lisää jälleenmynnistä!

SUOMI

HÄMEENLINNA

Etelä8
Eteläkatu 8
13100 Hämeenlinna

www.etela8.fi

KEMPELE

Hippu Kids & Lifestyle
Kauppakeskus Zeppelin
Zeppeliinintie 1
90450 Kempele

www.hippukids.fi

KUOPIO

Live4
Kauppakeskus Aapeli
Kauppakatu 28
70110 Kuopio

www.live4.fi

NOKIA

Sisustusliike Eveliinan Talo
Välikatu 13
37100 Nokia

www.eveliinantalo.fi

OULU

Lifestylenordic + floral
Asemakatu 4
90100 Oulu

www.lifestylenordic.fi

OULU

Sisustusliike Spazio
Hallituskatu 29
90100 Oulu

www.spazio.fi

PORI

Sisustus Mokka
Itäpuisto 8
28100 Pori

www.sisustusliikemokka.fi

ONLINE

Reilu Design

www.reilustore.com

Stockmann.com

www.stockmann.com

WEECOS.COM

www.weecos.com

NETHERLANDS

NIJMEGEN

HOUSEWOLF
Lange Hezelstraat 21
6511 CA Nijmegen

www.housewolf.nl

HAE JÄLLEENMYYJÄKSI!

Tyylikkäät tuotepakkaukset on suunniteltu niin, että asiakkaan on mahdollista tutustua tuotteeseen helposti myös kivijalkaliikkeessä. Lisäksi kaikki pakkauksen osat ovat helposti kierrätettävissä.

Tekstiilituotteiden pakkauksessa ei ole käytetty ollenkaan muovia. Tuote on kääritty rullalle, joka on solmittu kauniisti luomupuuvillaisella logonauhalla. Näin asiakkaan on mahdollista tunnustella materiaalia ostopäätöstä tehdessään. Pakkaussuunnittelussa on kiinnitetty huomiota siihen, että tuotteet erottuvat edukseen kaupan hyllyssä ja ovat jälleenmyyjälle helposti heti myyntivalmiita.

Kaikkien tekstiilituotteiden tuotekortit on valmistettu biohajoavasta paperista, johon on upotettu siemeniä. Tuotekortit voi käytön jälkeen istuttaa multaan – niistä kasvaa päivänkakkaroita! Näin myös tuotekortit päätyvät hyötykäyttöön. Isommassa tuotekortissa on taustapuolella yleinen kertomus tuotteen matkasta pellolta asiakkaalle ja ohjaus lukemaan tarkempia tietoja verkkosivuiltamme. Pienemmän kortin taustapuolelta löytyy tuotteen väri, koko, pesuohjeet, materiaalitieto sekä EAN-koodi. 

Isommat 50 x 70 cm julisteet on rullattu silkkipaperiin ja pakattu kannellisiin kartonkiputkiin. Julisteputkissa on etikettitarra, josta löytyy tuotteen nimi, koko ja EAN-koodi. Etiketissä on lisäksi kuva ja maininta Suomessa FSC-sertifioidulle paperille painamisesta. 

Pienemmät 30 x 40 cm kokoiset julisteet ja sellutaulut on pakattu kirkkaaseen biohajoavaan kalvopussiin. Julisteissa on lisänä taustakartonki, joka tukee julistetta ja estää sitä taittumasta. Biohajoavan pussin etupuolella on etikettitarra, josta löytyy tuotteen nimi, koko ja EAN-koodi sekä maininta Suomessa FSC-sertifioidulle paperille painamisesta. Taustapuolella kerrotaan pussin biohajoavuudesta. 

Postikortit toimitetaan yksittäin.

Jälleenmyyjien käytössä on kuvapankki, jota voi hyödyntää omassa verkkokaupassa ja some-julkaisuissa. Haluamme tukea ja helpottaa jälleenmyyjiemme työtä tarjoamalla laadukasta sisältöä parempien tuloksien saavuttamiseksi.

KUVIA PAKKAUKSISTA

Jälleenmyyjien sopimusehdot löydät täältä.