LIIKELAHJAT

Näytä, että arvostat – vastuullisesti.

Etsitkö vielä sopivia liikelahjoja, joilla muistaa asiakkaitasi, työntekijöitäsi tai yhteistyökumppaneitasi? Etsitkö ehkä jotain kaunista ja käytännöllistä? Valitse vastuullisesti valmistetut, tyylikkäät Xeraliving uutuudet.

Näytä ja kerro arvoistasi. Kun haluat muistaa asiakkaitasi, työntekijöitäsi tai yhteistyökumppaneitasi, tee se arvoihisi sopivasti. Osoita arvostuksesi vastuullisilla Xeraliving design-tuotteilla. Ajaton mallistomme koostuu pellava- ja paperituotteista; käytämme vain sertifioituja luonnonmateriaaleja sekä kierrätyskuituja. Takaamme jokaisen tuotteen vastuullisuuden ja koko tuotantoprosessimme on läpinäkyvä.

Tyyliä kotiin ja maailmalle. Etsitkö liikelahjoiksi tuotteita, joihin rakastutaan niin kotimaassa kuin ulkomailla? Moderni, pelkistetty skandinaavinen tyylimme sopii myös kansainväliseen makuun. Xeraliving pellavatuotteet on valmistettu parhaista mahdollisista materiaaleista. Laatutuotetta arvostaa niin modernimpi, kuin klassisemmankin tyylin omaava lahjansaaja.

Kiitos, joka kestää. Haluatko, että kiitoksesi muistetaan vielä lahjan antamisen jälkeenkin?Ajaton design, laadukas valmistus ja huolella suunnitellut yksityiskohdat varmistavat, että tuote ilahduttaa käytössä vuodesta toiseen.

 

Helpottaaksemme valintaasi tarjoamme muutamia erilaisia valmiiksi paketoituja ratkaisuja. Jos kaipaat ehdotuksia, räätälöityjä ratkaisuja tai apua valinnan tekemiseen, ota yhteyttä meihin 0440552355 / 0442755152 tai [email protected]. Kerromme mielellämme lisätietoja ja etsimme juuri teidän yritykselle parhaimman ratkaisun.

Meiltä löytyy myös laaja korttivalikoima niin uuteen kotiin kuin kiitokseenkin. Kerro vain lahjan tarkoitus niin valitsemme pakettiin sopivan kortin.

Koko tuotevalikoimamme löydät täältä. Valitsemalla liikelahjat meidän valikoimastamme tuet myös kotimaista yritystä.