MAKSUTAVAT JA RAHOITUS

Haaveiletko uusista ihanista pellavalakanoista tai haluaisitko uusia perheenne pyyhkeet pehmoisiin pellavapyyhkeisiin? Tarjoamme erilaisiin elämäntilanteisiin sopivia maksu-, ja rahoitusvaihtoehtoja, kuten verkkopankki- ja luottokorttimaksut, erilaiset mobiilimaksutavat, sekä turvalliset lasku- ja erämaksuvaihtoehdot. Alta löydät tiedot verkkokauppamme maksutavoista.

Maksunvälittäjänämme toimii Visma Pay, jonka avulla maksusi käsitellään turvallisesti, nopeasti ja sujuvasti. Visma Pay-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Uusi maksupalvelulaki on astunut voimaan vuodenvaihteessa. 1.1.2021 alkaen kaikissa verkkokaupoissa Euroopan talousalueella (ETA) yli 30 euron ostokset tulee vahvistaa vahvalla tunnistautumisella. Voit lukea lisää asiasta esimerkiksi täältä

Visma Pay on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Verkkopankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa näiden pankkien maksupainikkeilla: Nordea, OP, Danske Bank, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa Visa, Visa Electron ja Mastercard -korteilla. (Visma Pay -maksupalvelun lisäksi tarjoamme korttimaksamista Paypalin -maksupalvelulla. Paypalin tarjoamat korttimaksamisen vaihtoehdot löytyvät alta.) Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa. Pivon käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Jousto: Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta.

Enterpay Lasku yritykselle: Voit maksaa ostokset suoraan yrityksellesi osoitetulla tavallisella laskulla. Laskun maksuaika on 14 pv laskun päiväyksestä. Laskutuslisä on 5,00 euroa. Laskuttaja on Arvato Financial Systems ja maksuajan myöntää Enterpay Finance Oy. Lue Enterpayn käyttöehdot täältä.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:

Visma Pay – Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: [email protected] 
Puhelin: 09 3154 2037 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Paypal

Tarjoamme Visma Payn lisäksi maksutavaksi myös Paypal palvelua. Paypal palvelun kautta asiakkaat voivat maksaa tilaukset PayPal-tilinsä tai siihen linkitetyn kortin avulla. Palvelun käyttö edellyttää PayPal-tunnuksien käyttöönottota ja palveluntarjoajan maksuehtojen hyväksymistä. Tunnukset voit luoda, ja lisää tietoa maksu- ja sopimusehdoista lukea täältä. Paypal mahdollistaa myös maesto- ja American Express-korteilla maksamisen.