PALAUTTAMINEN

Turha, edestakainen logistiikka kuluttaa huomattavan määrän luonnonvaroja, joten toivoisimme sinun tilaavan vain tuotteita, jotka aiot pitää.

Hyväksymme palautukset ainoastaan käyttämättömistä tuotteista alkuperäispakkauksessaan mukaanlukien tuote-etiketit ja nauhat. Täytäthän sivun alareunasta löytyvään kaavakkeeseen tietosi, jotta voimme käsitellä palautuksesi. Kerro meille palautettavat tuotteesi, tilinumerosi sekä tilausnumerosi.

Palautus Suomesta 5,90 € – Ilmoitathan Postintoimipisteellä sopimusnumeromme: 658997 – Xeraliving Oy c/o Verkkologistiikka
Palautus Suomen ulkopuolelta 15 € – Täytä allaoleva lomake tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja sovi palautukselle nouto.

Palautusosoitteemme on
Xeraliving Oy
c/o Verkkologistiikka
Taalintehtaankatu 4
20750 Turku

Emme vastaanota palautuksia yli 30 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Toimituksen noutamatta jättäminen ei ole virallinen peruutus, vaanperimme kaikki toimituskulut loppusummastasi. Alennustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Lähetyksen tarkistus, virhe ja ongelmatilanteet

Tarkistathan toimituksen heti sen saatuasi. Jos tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi tai on virheellinen, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian ja viimeistään 14 päivän kuluessa asiakaspalveluumme, niin sovimme miten saamme virheen korjattua. Kuluttajakaupassa noudatamme virheiden osalta pakottavia kuluttajasuojalain virhevastuusäännöksiä.

Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio joko suoraan meille tai Postiin / Matkahuoltoon.

Tuotteiden laatu ja tyytyväiset asiakkaat ovat meille tärkeitä. Kaikki tuotteet valmistetaan huolellisesti ja laatu tarkastetaan ennen lähetystä. Mikäli huomaat kuitenkin tuotteessa valmistuksesta johtuvan vian / virheen, ota yhteyttä [email protected]. Vastaamme viallisista tuotteista myös 14vrk palautusajan jälkeen.

 

Takaisin ylös
Käytämme sivustollamme evästeitä parantaaksemme asiointikokemustasi. Lue lisää täältä. Hyväksyn

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.