Tarina

Nothing but pretty things and better choices.

Tämä on tarina kahdesta rohkeasta nuoresta naisesta, jotka haluavat muuttaa maailmaa yhdessä sinun kanssasi, tyyny kerrallaan. Xeraliving on tarina siitä, kuinka uskallus hypätä tuntemattomaan konkretisoituu sisustusalan muutokseksi.

Me, Xeraliving-brändin perustajat, Jenni ja Veera, kohtasimme ensimmäisen kerran Habitaressa syyskuussa 2019. Me molemmat olimme vain pari vuotta aiemmin perustaneet omat yrityksemme ja tiesimmekin toisemme 2 x ilo:n Jenninä ja Vera-Veran Veerana. Jo ensi kohtaamisesta lähtien ilmassa oli taikaa – se oli eräänlaisen rakkaustarinan alku.

Kaikki alkoi yhteisen Habitare-osaston suunnittelulla, mutta jo hetken päästä huomasimme olevamme jonkin paljon suuremman äärellä. Totesimme, ettei tähän riitä pelkkä yhteinen osasto ja yhteistyömallisto, vaan tästä on syntymässä kokonaan uusi brändi ja uudenlainen tapa luoda läpinäkyvästi valmistettuja vastuullisia sisustustuotteita.

Xeraliving jatkaa 2 x ilo:n ja Vera-Veran tarinaa, ja vaikka nyt teemmekin asiat isommassa mittakaavassa, kaikki on lähtenyt meistä kahdesta pienyrittäjästä. Meistä kahdesta, jotka olimme tottuneet tekemään kaiken yksin ja itse. Meistä kahdesta, jotka aloitimme aivan nollasta – ja nyt olemme täällä, yhdessä.

Xeraliving-brändiä luodessa keskityimme kahteen asiaan:

  1. Vastuullisuus. Vastuullisuus ja läpinäkyvyys ovat vaateteollisuudessa jo pitkällä, mutta sisustusalalla vielä lapsen kengissä. Me haluamme muuttaa tämän. Jokaisella tuotteellamme on vastuullisuuskartta, josta selviää tuotteen matka suunnittelupöydältä iloa tuovaksi tuotteeksi, raaka-aineen valmistuksesta lopulliseen tuotantoon, varastointiin ja käytön jälkeiseen loppusijoitukseen saakka.
  2. Yhteensopiva skandinaavinen kokonaisuus. Kuosivalikoimasta on myös puuttunut modernit, skandinaaviset kuosit. Jos olet löytänyt kivan, kuosillisen tyynyn, sopivan sävyisen yksivärisen parin löytäminen on ollut lähes mahdotonta. Me tarjoamme kokonaisuuden, joka sisältää kuosilliset ja yksiväriset tekstiilit, sekä niihin sopivat julisteet ja muut paperituotteet.

Me uskomme vastuullisuuteen, ekologisuuteen ja yhteiseen tekemiseen paremman ja kauniimman huomisen puolesta. Yhdessä olemme enemmän.

Haluamme tuottaa koteihin iloa kauniilla, kestävillä ja harkituilla sisustustuotteilla. Haluamme olla etujoukoissa luomassa tarkastelua kestävää tekstiiliteollisuutta. Me luomme huomisen sisustuksen.

Lupaamme sinun tietävän mitä ostat, kun valitset Xeraliving-tuotteen. Huolellinen suunnittelu, tarkoin valitut materiaalit ja laadukkaasti viimeistellyt yksityiskohdat konkretisoituvat tuotteeksi, jonka matkan me ja sinä tiedämme alusta saakka. Tarinamme elää kaikissa kodeissa, joihin tuotteemme päätyvät.

Näytä meille miten tarina jatkuu, seuraavan kappaleen kirjoitat sinä! Sinä voit muuttaa maailmaa, yksi parempi valinta kerrallaan.
Ostamalla meiltä tuet kahden naisen unelmaa, kotimaista yrittäjyyttä, sekä vastuullista tuotantoa.

@xeraliving

#xeraliving #nothingbutprettythingsandbetterchoices 

Takaisin ylös
Käytämme sivustollamme evästeitä parantaaksemme asiointikokemustasi. Lue lisää täältä. Hyväksyn

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.