Nothing but pretty things and better choices.

Xeraliving ei ole vain yritys. Xeraliving on tarina ystävyydestä, rohkeudesta ja ennakkoluulottomasta asenteesta sekä sisustusalan muuttamisesta vastuullisempaan suuntaan yhdessä tekemällä. Tarina kahdesta rohkeasta nuoresta naisesta, jotka haluavat muuttaa maailmaa yhdessä sinun kanssasi, pieni askel kerrallaan. Xeraliving on tarina siitä, kuinka uskallus hypätä tuntemattomaan konkretisoituu sisustusalan muutokseksi.

Me, Xeraliving-brändin perustajat, Jenni ja Veera, kohtasimme ensimmäisen kerran Habitaressa syyskuussa 2019. Me molemmat olimme vain pari vuotta aiemmin perustaneet omat yrityksemme ja tiesimmekin toisemme aikaisempien yritystemme kautta 2 x ilo:n Jenninä ja Vera-Veran Veerana. Jo ensi kohtaamisesta lähtien ilmassa oli taikaa – se oli eräänlaisen rakkaustarinan alku.

”Emme halua tyytyä katsomaan maailmaa tavanomaisesta perspektiivistä. Haluamme jatkuvasti haastaa itseämme ja löytää uusi ratkaisuja ja innovaatioita, joilla voimme tehdä maailmasta kauniimman, mutta ennen kaikkea myös paremman paikan.”

Kaikki alkoikin nopeasti tapaamisesta ensin yhteisen malliston ja Habitare-osaston suunnittelulla, mutta jo hetken päästä huomasimme olevamme jonkin paljon suuremman äärellä. Ymmärsimme nopeasti, että tässä on syntyneen liikeidean lisäksi jotain mitä ei kannata ohittaa – yhteneväinen tapa tehdä töitä, samankaltainen arvo- ja ajatusmaailma, mutta kuitenkin vahvuudet eri saroilla. Olemme persoonina hyvin erilaiset ja  kompensoimme hyvin toisiamme. Totesimme, ettei tähän riitä pelkkä yhteinen osasto ja yhteistyömallisto, vaan tästä on syntymässä kokonaan uusi yritys ja brändi sekä uudenlainen tapa luoda läpinäkyvästi valmistettuja vastuullisia sisustustuotteita.

Xeraliving jatkaa 2 x ilo:n ja Vera-Veran tarinaa, ja vaikka nyt teemmekin asiat isommassa mittakaavassa, kaikki on lähtenyt meistä kahdesta pienyrittäjästä. Meistä kahdesta, jotka olimme tottuneet tekemään kaiken yksin ja itse. Meistä kahdesta, jotka aloitimme yrittäjyyden ja rakensimme omat brändimme  tyhjästä – ja nyt olemme täällä, yhdessä. 

Xeraliving-brändiä luodessa keskityimme kahteen asiaan:

VASTUULLISUUS

Halusimme luoda brändin, joka on kaikessa toiminnassaan vastuullinen ja läpinäkyvä. Halusimme luoda brändin, joka kuvastaa arvomaailmaamme – aitoutta ja luonnonläheisyyttä.

Vastuullisuus ja läpinäkyvyys ovat vaateteollisuudessa jo pitkällä, mutta sisustusalalla vielä lapsen kengissä. Me haluamme muuttaa tämän. Jokaisella tuotteellamme on vastuullisuuskartta, josta selviää tuotteen matka suunnittelupöydältä iloa tuovaksi tuotteeksi, raaka-aineen valmistuksesta lopulliseen tuotantoon, varastointiin ja käytön jälkeiseen loppusijoitukseen saakka.

 

YHTEENSOPIVA SKANDINAAVINEN KOKONAISUUS

Halusimme näyttää, että vastuullisuus ei tarkoita estetiikasta tinkimistä. Halusimme tarjota kokonaisuuden, jonka laadusta, kauneudesta ja yhteensopivuudesta voit olla varma.

Kuosivalikoimasta sisustusalalla on puuttunut modernit, skandinaaviset kuosit. Jos olet löytänyt kivan, kuosillisen tyynyn, sopivan sävyisen yksivärisen parin löytäminen on ollut lähes mahdotonta. Me tarjoamme kokonaisuuden, joka sisältää kuosilliset ja yksiväriset tekstiilit, sekä niihin sopivat julisteet ja muut paperituotteet.

”Me luomme sisustuksen tulevaisuuden. Yhdessä sinun kanssasi voimme joka päivä tehdä parempia valintoja.”

Me uskomme vastuullisuuteen, ekologisuuteen ja yhteiseen tekemiseen paremman ja kauniimman huomisen puolesta. Yhdessä olemme enemmän.

Haluamme tuottaa koteihin iloa kauniilla, kestävillä ja harkituilla sisustustuotteilla. Haluamme olla etujoukoissa luomassa tarkastelua kestävää tekstiiliteollisuutta. Me luomme huomisen sisustuksen.

Lupaamme sinun tietävän mitä ostat, kun valitset Xeraliving-tuotteen. Huolellinen suunnittelu, tarkoin valitut materiaalit ja laadukkaasti viimeistellyt yksityiskohdat konkretisoituvat tuotteeksi, jonka matkan me ja sinä tiedämme alusta saakka. Halusimme kirjoittaa tarinaa, jonka jokainen luku on avoinna myös sinulle. Ostaessasi meiltä tiedät mistä ja miten tuotteemme ovat päätyneet sinun käsiisi. Tarinamme elää kaikissa kodeissa, joihin tuotteemme päätyvät.

Näytä meille miten tarina jatkuu, seuraavan kappaleen kirjoitat sinä! Sinä voit muuttaa maailmaa, yksi parempi valinta kerrallaan. Sinä voit tehdä valinnoistasi merkityksellisiä.

Ostamalla meiltä tuet kahden naisen unelmaa, kotimaista yrittäjyyttä, sekä vastuullista tuotantoa tänään ja huomenna.