HELGA pellavadonitsi

9,90

Pyöräytä hiuksiisi suloinen scrunchie, tai käytä asusteena ranteessa – saat sidottua hiuksesi helposti heti tarpeen tullen.

Ostamalla Xeraliving-tekstiilituotteen saat kaupan päälle kukkia! Pakkauksessa käytetyt tuotekortit ovat biohajoavaa paperia, jonka sisällä on kukkien (enimmäkseen päivänkakkaroiden) siemeniä.

Tyhjennä
Nopea toimitus 1-5 arkipäivää
Joustavat maksutavat: verkkopankit, laskut, mobiilimaksut, osamaksu

Pellavadonitsi on hellävarainen hiuksille, ja toimii kauniina asusteena niin arjessa kuin juhlassa. Pienenä yksityiskohtana donitsissa ylijäämänahkasta valmistettu Xeraliving-logolappu.

Jokainen tuotteemme on suunniteltu Suomessa yrityksen perustajien, Jennin ja Veeran, käsissä.

Pellavadonitsiemme kangas on suomalaisen Vera-Veran leikkuuylijäämää. Donitsit ompelee Ruston Invest Tallinnassa.

Materiaali: 100% pellavaa

Pellavadonitsimme valmistetaan ylijäämäkankaasta, minkä vuoksi niissä voi olla pieniä sävy- ja kokoeroja.

Suosittelemme donitsille vain paikallispesua tarvittaessa; aitoa nahkaa oleva logolappu voi kärsiä vesipesussa.

OEKO-TEX-sertifikaatti

Pellavakankaallamme on Öko-Tex100 -sertifikaatti. Se takaa, ettei tuotteessa ole haitallisia kemikaaleja ja se on turvallinen käytössä, myös suoraan ihoa vasten. Sertifikaatin kriteerejä päivitetään vuosittain uusimpien tutkimustuloksien mukaisiksi. Lue lisää sertifikaateista VASTUULLISUUS-sivulta.

Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu kestämään, ja toivomme niiden tuottavan sinulle iloa vuosiksi eteenpäin. Kun tulee hetki, jona tienne syystä tai toisesta eroavat, toivomme sinun tekevän pienen, mutta tärkeän teon osana tuotteen matkaa. Mikäli tuote on edelleen ehjä, myy tai lahjoita se eteenpäin. Rikkinäisen tuotteen voit viedä kunnan tai vaateliikkeiden tekstiilikeräykseen; luonnonmateriaalin voit myös kompostoida pieninä määrinä. Voit aina myös lähettää tuotteen takaisin meille; lahjoitamme ehjät tuotteet eteenpäin ja rikkinäiset hyödynnämme uusien kuitujen ja tuotteiden valmistukseen Hollannissa Circularity-tehtaalla.

Tarjoamme yli 99€ ostoksille aina ilmaisen perustoimituksen Suomeen. Alle 99€ tilauksille toimituskulut ovat 4,90€ lähimpään noutopisteeseen. Voit valita kassalla haluamasi toimitustavan joko noutopisteeseen tai suoraan kotiin. Toimitusaika 1-5 arkipäivää.

Käyttämättömillä tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Palautuksesta veloitamme 5,90€, joka kattaa osan palautuskuluista. Turha, edestakainen logistiikka kuluttaa huomattavan määrän luonnonvaroja, joten toivoisimme sinun tilaavan vain tuotteita, jotka aiot pitää. Voit tutustua tuotteisiin myös jälleenmyyjiemme kivijalkaliikkeissä.

Tyhjennä