RIM juliste

29,9049,90

Yksinkertainen on kaunista – ripauksella herkkiä yksityiskohtia.

Tyhjennä
Nopea toimitus 1-5 arkipäivää
Joustavat maksutavat: verkkopankit, laskut, mobiilimaksut, osamaksu

Kaunis juliste kahdessa koossa. Julisteen koot sopivat standardikokoisiin kehyksiin – voit siis helposti luoda upeita taulukollaaseja.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko

,

Aihe

Jokainen tuotteemme on suunniteltu Suomessa yrityksen perustajien, Jennin ja Veeran, käsissä.

Paperituotteemme valmistaa Juutiprint Ky lähituotantona FSC-sertifioidusta paperista Vantaalla.

Mattapaperi, vahvuus 190g

FSC-sertifikaatti

Paperituotteillamme on FSC-sertifikaatti, joka takaa raaka-aineena käytetyn puun kasvaneen hyvin hoidetussa metsässä. Suomalaisen FSC-standardin kriteerit on sovitettu Suomen vaihtuviin sääolosuhteisiin. Suomessa on pinta-alaan suhteutettuna Euroopan maista eniten metsää, ja siksi haluammekin käyttää suomalaista paperia kotimaisen metsä- ja paperiteollisuuden tukemiseksi. Lue lisää sertifikaateista VASTUULLISUUS-sivulta.

Kortit ja julisteet voit käytön jälkeen hyödyntää myös askarteluissa ja DIY-projekteissa. Loppusijoituspaikkana toimii paperinkeräyspiste, josta tuotteet päätyvät lopulta sanomalehtipaperiksi.

Kaikki tuotteet toimitetaan 1-5 arkipäivässä kotimaassa. Tarjoamme yli 99€ ostoksille aina ilmaisen perustoimituksen Suomeen. Alle 99€ tilauksille toimituskulut ovat 4,90€ lähimpään noutopisteeseen. Voit valita kassalla haluamasi toimitustavan joko Postin/ Matkahuollon noutopisteeseen tai suoraan kotiin.

Käyttämättömillä tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Palautuksesta veloitamme 5,90€, joka kattaa osan palautuskuluista. Turha, edestakainen logistiikka kuluttaa huomattavan määrän luonnonvaroja, joten toivoisimme sinun tilaavan vain tuotteita, jotka aiot pitää. Voit tutustua tuotteisiin myös jälleenmyyjiemme kivijalkaliikkeissä.

Tyhjennä