VAIKUTTAJAMARKKINOINTI

Oletko bloggaaja? Vaikuttaja Instagramissa? Haluaisitko tehdä kanssamme yhteistyötä sosiaalisessa mediassa?

Heeeei, mahtavaa, että yhteistyö Xeraliving-brändin kanssa kiinnostaa! Teemme jatkuvasti yhteistyötä sosiaalisen median vaikuttajien kanssa ja kuulisimme mielellämme sinusta lisää. Voit hakea mukaan alta löytyvällä lomakkeella. Käymme huolella läpi kaikki saamamme hakemukset. Saamme yhteistyöehdotuksia paljon, joten emme valitettavasti voi hyväksyä kaikkia ehdotuksia. Säilytämme kuitenkin kaikki hakemukset ja käymme ne läpi uusia yhteistyökumppaneita valitessamme.

Sinulla voi olla joko blogi tai pelkkä Instagram-tili ja voit olla joko mega-, mikro-, makro- tai nanovaikuttaja. Tärkeintä meille on tilisi/blogisi sisältö, tapasi tehdä sosiaalista mediaa sekä tavoittamasi yleisö. Vaikuttajayhteistyö on hedelmällisintä silloin, kun tavoitteet ja päämäärät kohtaavat sekä vaikuttajalla että yrityksellä.

Kaikki yhteystietolomakkeen tiedot käsitellään luottamuksellisesti emmekä luovuta tietojasi eteenpäin. Voit lukea tietosuojakäytännöistämme lisää täältä.

  • Sosiaalisen median kanavasi

  • Yleisö ja kattavuus

  • Kohderyhmäsi

  • Kerro tähän omin sanoin ehdotuksesi yhteistyöstä. Voit kirjoittaa ajatuksia toteutuksesta, tavoistasi tehdä yhteistyötä, kertoa mieluisimmat tuotteet... Heitä rohkeasti ajatuksiasi. Olemme avoimia kaikenlaisille ehdotuksille! Mitä kattavammin kerrot, sitä helpompi meidän on lähteä rakentamaan yhteistyötä.*